Kjøp av valp

Hva innebærer det?

Kjøp aldri valp på impuls. Først og fremst er en valp helt avhengig av ditt stell både som liten og ikke minst i 10-15 år fremmover. En valp er ikke et leketøy som du kan legge bort når du er lei den. Og snart er den lille valpen ikke søt og liten lenger, men stor og krevende.

Den trenger turer, den trenger lek og oppmerksomhet. Når den er liten tisser den inne og gnager på ting, den vil mase når ikke det passer, og er på mange områder som et barn. Husk at valpen blir som du former den, oppdragelsen er viktig for å få den hunden man ønsker, noen individer trenger mer jobb enn andre.

 

 

Når dette er sagt så vil også en hund bringe mye glede og kjærlighet inn i livet. Man får selskap, en bestevenn, noen som kan motivere til å ut på tur og livet blir helt klart ikke kjedelig. En hund er ikke bare en hund, for mange- meg inkludert, blir hunden som et barn og man får et liv fylt med kjærlighet og hundehår <3

 

Har du tenkt nøye gjennom dette og fremdeles vil ha en hund og føler du kan ta deg av den, så ta gjerne kontakt.

Valpene vokser opp inni huset sammen med oss, hundene og katten. De blir sosialisert av besøkende og får møte de andre dyra på gården, samt være med på hundetræff, så dette vil være trygge valper. Valpene blir ikke solgt før de er 8-10 uker gamle, og har da fått alle nødvendige vaksiner og ormekurer. Litt fôr og en bamse fra valpebingen følger med, samt stamtavle, helsebok, litt bilder og info om valpen og kjøpskontrakt.

 

Mine tisper blir nøye fulgt opp med helsekontroller, går igjennom nødvendige tester og har avlsforsikring.

Kennel Lillekos